De første 100 dage og de næste

De første 100 dage er gået siden jeg trådte ind i byrådet for første gang.
Lad det være sagt med det samme, det har været 100 meget spændende men også udfordrende dage, spændende fordi der er mange nye emner/sager at tage stilling til, spændende fordi det at søge indflydelse og skabe resultater, ikke bare er noget man gør. Ting tager tid og det “trykprøver” mine evner til at være tålmodig, en evne som jeg godt ved er en af mine svage sider, men samtidig måske også en af mine styrker, her handler det om at finde den rette balance.
Og her er det nok at udfordringen kommer ind, for jeg fik jo et rigtig godt valg og blev derved “nr 2” i Konservative Allerød, hvilket jeg vel på en eller anden måde forventede, ville komme til udtryk i form af indflydelse internt i partiet.
Her er det så jeg må sande, at det bestemt ikke var/er tilfældet, her er der der kun én ting der tæller og det er relationer, vel at mærke de personlige, og det er vel i sagens natur ikke så overraskende? 
Jeg skal så lige lære at acceptere det, og indse at respekt og indflydelse ikke kommer med mange stemmer alene, men kommer ved at vise hvilke politiske evner man måtte have, i form af resultater.
Og skal jeg være helt ærlig, så er det jo ikke meget anderledes end så mange andre steder, resultater skaber respekt, især hvis de bliver skabt på et grundlag af ordentlighed, samarbejde, og sidst men ikke mindst evnen til at tale og  kommunikere med andre, uagtet de ikke deler den samme holdning.
En ting har mine mange personlige stemmer trods alt har resulteret i, at jeg i dag sidder i to meget spændende udvalg, økonomiudvalget (ØU) og børne og skoleudvalget (BSU) det er jeg meget taknemmelig for, det er her jeg bruger min energi, det er her jeg suger til mig og lærer, for lærer det er det jeg skal de næste yderligere 100 dage.