Hvilke opgaver ligger i B.S.U?

Jeg må indrømme, da jeg indtrådte i BSU (Børne og Skole Udvalg) tænkte jeg på, hvilke opgaver og ansvarsområder der egentlig lå der?                                   Selvfølgelig havde jeg mine tanker om det, det var også derfor jeg gerne ville være med i det udvalg, men jeg havde ikke det fulde overblik, før jeg så den meget fine og pædagogiske tegning her.
Start nede i venstre hjørne, og følg så vejen, læs teksten, se tegningerne, og bliv lige som mig klogere på forløbet, fra fødsel til voksen liv.
Tegningen her er lavet af de personer som varetager en stor del af vores børns liv her i Allerød kommune, den viser med al tydelighed de problematikker der skal håndteres, men den viser også der er tænkt nøje over hver enkelt fase i barnets liv, hvilket jeg mener er uhyre vigtigt i forståelsen af, at håndtere de selv samme.
Da jeg så den tegning på vores intro seminar i februar 2022, blev jeg klar over jeg havde valgt et udvalg hvor der er mange udfordringer, men også mange glæder, og ikke mindst et stort ansvar!